söndag 27 november 2011

Hänt en hel del de senaste dagarna.
fredag var de 13 timmars jobb, var arg och ledsen när jag åkte därifrån, de där tålamodet man i vanliga fall har, har inte funnits där den senaste veckan.
Åkte raka vägen hem till mor och far och kröp ner brevid världens bästa unge.

Lördag morgon åt vi en mysig frukost allihopa, innan jag och isak åkte och hämtade upp min syster och andreas och tog en tur till gävle, syndade med mat på max,
och sen raka vägen till torsåker med isak och E, där de var tomtesmyg.Jätte mysigt med alla maschaller (stava), tomtar, troll och allt som var.
Väldigt uppskattat av min treåring. De där gör vi garanterat om nästa år.
Var en stolt kille som jag fick med mig hem igen, för han krama nämligen självaste jultomten! :)




isak följde med Sofie och Ante på middag efter de, och sen mysa med dom.
Medans mamma Cecilia fick en kväll för sig själv,
mina tjejer kom hit, mat och prat, innan vi åkte vidare och även Emma och co kom.
Lika mycket kaos som vanligt,
och jag fick ha världens bästa tjejer på samma ställe, inte ofta man får ihop de inte!

Följde för ovanlighetens skull med ut på krogen, istället för att gå hem och sova.
Men det var sista gången på länge jag satte min fot där. Vin, god mat och trevligt sällskap i soffan är mera min grej, vet inte vad de är frågan om, kanske börjar jag bli gammal?

tack för igår iallafall. Det där behövdes.


idag har jag varit pigg, isak och jag låg i sängen till tio och tittade på film och myste, vart en långt bad sen har vi pyntat lite här hemma, och gjort pepparkakshus. Så duktig så är han!
På eftermiddagen kom min mamma och pappa på adventsfika, och sen var vi ut och busa i snön som äntligen har anlänt, hoppas den är här för att stanna nu.

idag är första dagen på ett tag som jag kunnat varvat ner, och inte känt den här paniken i bröstet som trycker. Jag har njutit, och försöker hitta lugnet.
jag vet ju så väl att man inte ska lägga energi på människor som inte lägger energi på en själv.
Så jag kör på de nu, hur svårt de än är i mellan åt så tjänar de ingen till att jag går runt hela dagarna och grubblar, funderar och svävar mellan hopp och förtvivlan, nä fy bubblan vad trött jag är på mig själv.

planerat massa roligt den här veckan också, så nu är de bara köra!
Lyckats bytt bort mitt fredagspass, så den här veckan kör vi  tolvtimmars tisdag och torsdag, sen är jag ledig och får umgås en massa med mitt barn, köpa klart julklapparna och träna!!




2 kommentarer:

  1. hej. hade ni sådär mycket snö? vi fick bara en massa snö blandat med regn. :( fint pepparkakshus, det skulle vi också behöva göra. ska försöka fixa lite jul fint här hemma till veckan. jobbar du mycket nu ? tänkte ifall du hade lust att ses någon dag ? :)

    SvaraRadera
  2. Svar på kommentar: De där riset köpte jag på IKEA förra julen, kanske finns sånt nu också? på bilden har jag inte ens fixat till de så det ser ut som sk*t. Men jag håller med, alla andra ser hemkst plastiga ut. Jag har sytt julstrumporna själv, ville ha stora så man får plats med några klappar, tyget är jättebra tyg från ikea, lite hårdare. och spets runt om bara, jätteenkelt! jag kommer gärna föri, vill busa med isak också! kraaaamar

    SvaraRadera